Kampioenschapsclubmatch

​Op zondag 1 oktober a.s. is het weer tijd voor onze jaarlijkse K.C.M. Dit evenement zal plaatsvinden op het terrein van K.C. Pampus in Almere. We hebben Rony Doedijns bereidt gevonden om alle rassen van Scandia te keuren. Er zijn 2 keurmeesters die voor 2 van onze rassen stage gaan lopen. Zij zullen de honden van die rassen mede betasten en bespreken.

Inschrijven kan vanaf 1 juli 2023 via onlinedogshows.eu
De inschrijvingstermijn sluit op vrijdagavond 15 september om middernacht en gaat ook dit jaar weer via ODS (OnlineDogShows).

Ook deze keer beginnen we met een half uurtje ringtraining voor die mensen die nog niet vaak met hun hond in een showring hebben gelopen. Het doel is om een beetje inzicht te krijgen wat een keurmeester bedoelt met zijn vragen of wat hij graag wil zien.

We gaan weer heel erg ons best doen voor een geweldig evenement maar zoals altijd beginnen we niks zonder exposanten, honden en vrijwilligers. Inschrijven dus, hondje oppoetsen tot hij glimt en afreizen naar Almere. En als dat alles geen optie is, kom ons dan gewoon gezellig helpen. Er is altijd wel iets te doen.

Tot dan,
De organisatie

Datum

01 okt 2023
Verlopen!

Meer Info

Meer Lezen

Locatie

KC Pampus
Weteringweg 2, 1358 AK Almere
Website
https://kcpampus.nl

Organisator

Scandia Evenementen
Email
[email protected]