Omdat we over zijn naar Microsoft 365 kun je nu e-mail doorsturen via de onderstaande distributielijsten met je nieuwe werkaccount.
LET OP: de distributielijsten zijn, op de lijst voor het Bestuur na, allemaal tijdelijk dus onder voorbehoud van nut.

Personen met toegang tot meerdere postbussen krijgen een persoonlijk werkaccount binnen de organisatie Scandia Rasvereniging op Microsoft 365.

Heb je een geïsoleerde postbus, die je niet deelt met andere binnen de vereniging, bijv. voorzitter of penningmeester, dan is een persoonlijk werkaccount (nog) niet nodig.

De onderstaande lijsten zijn aangemaakt in Microsoft 365 en zijn alleen voor intern gebruik. Ze zijn zichtbaar in de Outlook app zowel Online, via de een Internet Browser (zoals Chrome, Safari, Edge of Firefox) als lokaal op de telefoon, tablet, laptop of pc, mits geïnstalleerd natuurlijk.

Naam Groep Contactpersonen
Distributielijst Bestuur iet@scandia-rasvereniging.nl