• Dit evenement is voorbij.

Workshop Hoopers en Workshop Detectie – Geannuleerd

17 oktober 2020 @ 13:00 - 17:00

Door de verscherpte corona maatregelen gaat deze activiteit niet door!

Zaterdag 17 oktober 2020 willen we op het veld van KC URV 2 workshops organiseren, nl. workshop Hoopers en workshop Detectie. Beide workshops zijn bedoeld voor beginners en leuk om uit te zoeken of één van deze activiteiten iets voor u en uw hond is.

Er wordt gewerkt in kleine groepjes, zodat we de regels van het RIVM in acht kunnen nemen.

Wat is Hoopers: Hoopers is een lichte vorm van behendigheid, waarbij geen hoogtesprongen gebruikt worden, maar wel de hoopers, tunnels en tonnen. De sport is dan ook geschikt voor zowel jonge als oude honden. De honden dienen wel sociaal te zijn en in een groepje te kunnen werken.

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen gaan we kijken of we gaan werken met één groep of halverwege de middag nog een tweede workshop organiseren.

Op dezelfde middag, zaterdag 17 oktober dus, organiseren we op hetzelfde veld ook een workshop Detectie. Ook dit is bedoeld voor beginners. Met behulp van boxen en dozen gaan we kijken of uw hond het leuk vindt om met z’n neus aan het werk te gaan.

Voor aanmelding of meer informatie: [email protected]
Na aanmelding ontvangt u, zodra we weten of en hoeveel groepen er zullen zijn, uitgebreide informatie.

Datum:
17 oktober 2020
Tijd:
Evenement Categorie:

Scandia Secretariaat
secretariaat@scandia-rasvereniging.nl

KC URV (Utrechtse Rashonden Vereniging)
Burgemeester Norbruislaan 680
Utrecht, 3555 EZ