• Dit evenement is voorbij.

Wandeling in het buitengebied van Culemborg

11 oktober 2020 @ 11:00 - 16:00

Zondag 11 oktober wandeling in het buitengebied van Culemborg.

Startpunt: ca 1 km voorbij de Langeaventuurseweg 1 (let op de vlag van Scandia)

Aanmelden verplicht i.v.m Corona (maximaal 8 personen kinderen niet meegerekend)

Exacte routebeschrijving volgt na aanmelding.

Vanwege het agrarische gebied mogen honden alleen aangelijnd mee.

De wandeling bestaat uit 3 delen. De eerste twee delen lopen in elkaar over en lopen tussen de weilanden door en langs breed water en eindigt in jong bos. Dit gedeelte duurt ongeveer 45 min. Terug loop je ongeveer dezelfde route. Voor wie deel 3 erbij wil nemen, die moet een stukje langs een smalle binnenweg lopen, ongeveer 5 minuten, waarna de weg wordt overgestoken en er verder gewandeld kan worden. De paden zijn breed omdat er landbouwvoertuigen over moeten kunnen rijden en zijn deels verhard met schelpen en deels alleen gras. Dit gedeelte loopt rond of liever gezegd vierkant en duurt ongeveer een uur. Geen horeca, koffie en zo in eigen beheer. Wandeling is alleen bedoeld voor leden van Scandia.

Datum:
11 oktober 2020