Västgötaspets vereniging (VVN) sluit zich aan bij SCANDIA

De Västgötaspets Vereniging Nederland (VVN) heeft Scandia verzocht zich opnieuw te mogen aansluiten bij Scandia. Scandia staat open voor alle Scandinavische Spitshondenrassen dus de terugkomst van de Västgötaspets past binnen de doelstellingen. De VVN heeft zich op moeten heffen door gebrek aan voldoende bestuursleden. De voormalige VVN leden kunnen, als zij dat willen, per 1 januari lid worden van Scandia. In februari vindt er een extra Algemene ledenvergadering plaats waar de leden van Scandia zich uit kunnen spreken over de terugkomst van dit ras met zijn liefhebbers. Hierna kunnen de formaliteiten voor de erkenning door de Raad van Beheer worden afgerond. Het bestuur is blij met deze uitbreiding. Wij denken dat deze samenwerking zowel de belangenbehartiging voor de Västgötaspets als Scandia sterker gaat maken.

VSscandiacolor