Evenementen kalender

In deze kalender komen de evenementen door Scandia òf Scandialeden georganiseerd en evenementen waar Scandia aanwezig is met een stand o.i.d.

DATUM AANVANG EIND ACTIVITEIT LOCATIE ADRESGEGEVENS EXTRA INFO
2017
ZO 24 SEPTEMBER 10.00 17.00 KAMPIOENS CLUBMATCH 2017 Manege Fjordhest Gård Krimweg 125, 7351 TL Hoenderloo Keurmeesters: Mevr. Roel van Veen en Mevr. Wilma Roem De inschrijving is gesloten!
ZA 30 SEPTEMBER 10.00   Workshop zweetwerk Wolfheze/Renkum volgt ... Gegeven door Jan de Bes. Inschrijving kan HIER
ZO 15 OKTOBER 10.00   Workshop zweetwerk Dijkgatsbos Wieringerwerf (NH) volgt ... Gegeven door Lisette van Zwol. Inschrijving kan HIER
ZA 4 NOVEMBER 10.00   Workshop zweetwerk Wolfheze/Renkum volgt ... Gegeven door Jan de Bes. Inschrijving kan HIER

Nadere informatie over bovenstaande activiteiten vindt u ter zijne tijd op de website of in het clubblad.

of schriftelijk via het secretariaat p/a van Brakellaan 55, 1215 PG Hilversum, tenzij anders vermeld.

Graag met opgave van aantal personen en welk(e) ras(sen) en 06 nummer.